Skip to main content

Eerder werk

Welke klanten gingen je voor?

De klant vertelt

Cynthia van
Structuurjunkie vertelt
over onze samenwerking.

Deze bedrijfsfilms maakte ik

KennisApp Ingressus –

Testimonial

Gastvrij Overijssel –

Promotiefilm

Lampionsenzo.nl –

Instructiefilm

Cynthia Schultz –

Testimonial

RIJS ICT –

Promotiefilm

Medrie –

Promotiefilm

Aan deze series werkte ik mee

De Fietsclub
(seizoen 1 en 2)

Najaar 2022 en 2023 op RTV Oost

Bij Beleef Media leefde het idee voor een serie over unieke fietsen, enthousiaste fietsers en bijzondere maatschappelijke thema’s, zoals eenzaamheid, verbondenheid en duurzaamheid. Daarom vroegen ze mij om als projectleider. Ik ben niet alleen zelf een fervent fietser, ik kan van een prachtidee een strak plan maken. Zo vond ik de verhalen over fietsen en fietsers, organiseerde ik de opnamedagen en schreef ik de draaiboeken. Alles kwam samen in deze mooie serie over meer dan fietsen.

De Fietsclub - Rise films
Thuis door Rise films

Thuis met Boudewijn en Typhoon (seizoen 1)

Zomer 2022 op RTV Oost

Boudewijn vertelde me dat hij mij benaderde omdat ik het meest onmogelijke plan werkelijkheid kan maken. Dat hebben we ook gedaan. Niet alleen heb ik het netwerk om alle mensen aan elkaar te verbinden, ik weet hoe ik ze voor de camera moet zetten, welke zaken geregeld moeten worden op de dag zelf en hoe alle eindjes bij elkaar komen in deze prachtserie waarin Typhoon en Boudewijn in gesprek gaan met elkaar over maatschappelijke thema’s.

Het Groene Oosten (seizoen 9)

Winter 2021/2022 op RTV Oost

Bij het programma Het Groene Oosten was ik betrokken als redacteur. Ik heb de onderwerpen uitgezocht en de bijpassende experts gevonden. Ik heb vervolgens de draaiboeken geschreven en de planning gemaakt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het resultaat is een documentaireserie over duurzaamheid, groene initiatieven en innovatie. Concreet zijn het tien afleveringen van ongeveer een kwartier per aflevering.

Dit zeggen andere klanten over mij

Ze werkt hard, denkt mee, zoekt oplossingen en is technisch onderlegd.

Corine EngelbartsCoördinator video De Stentor

De aftermovie die Rianne tijdens het evenement heeft gemaakt heb ik maximaal gedeeld en gebruik ik nu weer om de bezoekers voor dit jaar te enthousiasmeren.

Tim SmitOprichter en voorzitter stichting Vestingdagen Noord Nederland

Ze is een fijne coach tijdens het filmen en geeft goede aanwijzingen.

Sylvana RikkertFractievoorzitter GroenLinks Zwolle

Ben je al overtuigd?

Of twijfel je nog omdat je nog een aantal vragen hebt? Wacht niet langer en neem contact op! Ik ga graag het gesprek met je aan.