Skip to main content

Over Rise films

Rise films is het bedrijf van Rianne Seton, van mij dus. Ik ben enthousiast, positief en sportief. Ik ben gedreven en doe mijn werk met aandacht. Mijn klanten staan overigens net zo vol overgave in het leven als ik en samen brengen we hun dromen dichterbij.

Om klanten zo goed mogelijk te helpen, werk ik ook graag samen met andere professionals. Door per project het juiste team samen te stellen brengen we een project nog meer tot leven. En natuurlijk werk ik alleen met de leukste professionals.

Ik woon en werk in Zwolle, maar kom graag bij de klant over de vloer, waar dat ook mag zijn. Een mooie omgeving is namelijk erg belangrijk voor een professionele film en daarom kijk ik altijd mijn ogen uit, op zoek naar die ene mooie, geschikte locatie voor de klant.

Mijn eerste film

Mijn passie is film. Ik was acht toen ik mijn eerste ‘film’ maakte: we waren op vakantie geweest naar de Nederlandse kust en ik had acht foto’s afgedrukt. Ik hing ze achter elkaar op mijn slaapkamermuur, zodat de foto’s als het ware een film van mijn herinneringen vormden. Nu ik filmmaker ben, kan ik herinneringen echt in beweging laten zien.

Liefde voor gadgets

Ik zoek voor mijn werk ook de beste gadgets. Je maakt mij blij met het onderzoeken van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied. De snelste computers, de handigste app’s en de meest ultieme microfoon met briljant geluid. Alles om mijn werk nog beter en plezieriger te maken.

Tot slot
nog even dit

We moeten het wel leuk houden. Ik houd van plezier maken; een grapje op z’n tijd moet kunnen! En van gezelligheid, daarom deel ik mijn kantoor met anderen en houd ik van samenwerken met klanten. Daarom ben ik als filmmaker ook oprichter en mede-eigenaar van:

Team

Om het juiste team voor de klus samen te stellen, werk ik samen met deze professionals:

Regisseur & programmamaker

Evelien Pruis

Zij is mijn ware partner-in-crime, want we hebben samen De Vlogclub waarmee we bedrijven en ondernemers leren vloggen. Maar we doen ook journalistieke projecten samen en we draaien onze hand niet om voor een opname- of montagedag. Dus is de klus voor mij alleen te groot of wil je het hele bedrijf leren vloggen? Dan vraag ik Evelien.

Foto gemaakt door Natascha van Zaanen.

Filmmaker

Martijn van Hese

Wil je een livestream op locatie?! Dat organiseer ik samen met mijn collega-filmmaker Martijn. Wij zijn precies dezelfde soort nerds, dus wij weten wat we aan elkaar hebben en verzorgen daarom graag samen een prachtige livestream of webinar.
Filmmaker

Maaike de Glee

Wij zijn uit hetzelfde hout gesneden en leveren door fijne communicatie prachtige films die gezien worden. Dus is de klus te groot voor één briljante cameravrouw, dan vraag ik Maaike.

Genoeg gekletst! Aan de slag.

Neem contact op en we gaan snel aan de slag om jouw zichtbaarheid te vergroten.